субота, 15 березня 2014 02:52

США офіційно застерігає своїх громадян від поїздок до Росії

Державний департамент США оприлюднив застереження для своїх громадян, які збираються в Росію, у зв'язку з подіями в Україні, передає УНН.

У повідомленні вказується, що конкретних прямих погроз в Росії немає, однак ймовірним є посилення публічних демонстрацій і антиамериканських акцій у зв'язку з подіями в Криму.

Тим, хто збирається в Росію, особливо в прикордонні з Україною області, радять дотримуватися підвищеної пильності і слідкувати за оголошеннями для американських громадян за кордоном за допомогою спеціально існуючої для цього програми.

Державний департамент радить громадянам США уникати всіх публічних демонстрацій, належним чином санкціонованих місцевими чиновниками чи ні, і уникати будь-яких натовпів і громадських зборів, які не мають посилених заходів безпеки.

"Демонстрації, пов'язані з конфліктом можуть з'явитися в будь-якому місці по всій Росії, в будь-який час. Ці демонстрації можуть збільшити ймовірність конфронтації і насильства", - йдеться у застереженні.

Зараз ви читаєте новину «США офіційно застерігає своїх громадян від поїздок до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі