пʼятниця, 22 травня 2020 17:08

Справа Шеремета: слідство щодо трьох фігурантів завершили

Справа Шеремета: слідство щодо трьох фігурантів завершили
Адвокати розповіли про слідство. Фото: "Українська правда"

Поліція завершила розслідування щодо підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета.

"Зараз повідомляють про завершення досудового розслідування. Сьогодні винесли постанову, матеріали стосовно Кузьменко, Антоненка, Дугарь виділили в нове провадження і зразу оголосили про завершення досудового розслідування", - сказав "Українській правді" адвокат підозрюваної Юлії Кузьменко Тарас Безпалий.

О 16:15 адвокат Кузьменко заходив в ізолятор тимчасового тримання до підзахисної. Там йому мають вручити відповідні документи.

Адвокат Яни Дугарь підтвердив, що найближчим часом їм мають повідомити про завершення розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Шеремета: до Кузьменко та її рідних прийшли з обшуками

22 травня не було судового засідання щодо запобіжного заходу Кузьменко. Захист просив скасувати її арешт, однак суд перенесли на 27 травня. Не з'явилися прокурори, не доставили підозрювану, не забезпечили зв'язку з нею.

Юлії Кузьменко, Андрію Антоненку та Яні Дугарь слідство змінило підозру у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. У справі з'явились невстановлені особи, які є організаторами. Матеріали щодо них виділили в окреме провадження, повідомляє "Бабель" з посиланням на захист підозрюваних.

Зараз ви читаєте новину «Справа Шеремета: слідство щодо трьох фігурантів завершили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі