неділя, 20 травня 2007 19:07

Спів президента Швейцарії не сподобався її опонентам

Президент Швейцарії Мішлін Кальмі-Рей переконана, що виконання нею пісні в розважальній програмі франкомовного телеканалу "ТСР" не може підірвати її престиж як глави держави і тим більше пошкодити іміджу країни в світі.

Таку думку вона висловила сьогодні, відповідаючи на критичні зауваження на її адресу з приводу того, що напередодні вона взяла участь в телепрограмі "Серцебиття" і виконала пісню "Три дзвоники", яку вперше заспівала в 1946 році велика Едіт Піаф.

Критики і політичні опоненти Кальмі-Рей поспішили звинуватити її в "підриві авторитету президента країни" і в "заграванні з публікою". "Ці звинувачення смішні, - відзначила в зв"язку з цим Кальмі-Рей. - Просто це інша манера спілкуватися з людьми і можливість показати, що президент - така ж людина, як і всі".

Під час телешоу президент співала під фонограму, побоюючись сфальшувати. "Але коли публіка в залі так тепло мене прийняла, підспівувала і запалювала вогники в залі, я була готова виконати ще одну-дві пісні", - сказала Кальмі-Рей.

У одному з недавніх інтерв"ю вона призналася, що дуже любить співати, але "абсолютно позбавлена відчуття гумору". З останнім твердженням навряд чи погодяться багато її політичних супротивників, яких в ході публічних дебатів вона не раз ставила в скрутне становище тонкими іронічними репліками на їх заяви.

Проте Кальмі-Рей повідомила, що її "співацька кар"єра" завершена, і виступ в телешоу "ТСР" був першим і останнім на широкій публіці, повідомляє NEWSru.


Зараз ви читаєте новину «Спів президента Швейцарії не сподобався її опонентам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі