середа, 10 червня 2015 20:56

Щоб бабла заробити беруть здорових, а привозять в труні, – сусідка померлого учасника АТО
4

Фото: Микола Марченко

Сьогодні в Миргород на Полтавщині прибув "Груз 200", привезли солдата Олександра Тарасенка. Проходив службу в 95-й аеромобільній бригаді Збройних Сил України із січня 2015 року. 9 червня після операції помер у шпиталі.

Церемонію зустрічі організували на в'їзді в Миргород біля місцевого арматурного заводу.

"За один лише день в шпиталь у Харків привезли 42 наших поранених хлопців. А скільки їх у Артемівську, а у Дніпропетровську. А наші глашатаї від міноборони сказали, що поранених з нашого боку 26 чоловік. Скажіть чесно: у нас стільки-то трьохсотих. За кілька днів буде розбір польотів і всі винні воєначальники у провальних діях української армії будуть затримані і постануть перед судом. Суд буде публічним. Ось тоді буде менше гинути наших хлопців. Ось тоді й наведемо у армії лад", – говорить фермер, волонтер Віктор Галич.

Після короткої церемонії зустрічі, кавалькада машин їде до будинку, де проживав покійний. Там вже зібралися сусіди та родичі Тарасенка.

"Щоб бабла заробити беруть здорових, а привозять в труні. Це ж не війна, це просто заробляння своїх брудних мільйонів на крові наших хлопців. Все не нажеруться. Все мало. Одні воюють, а інші вовсю торгують у тому АТО. Хоч один генерал сидить в тюрмі за це, за договорняки із бандітами. Ні один. А наші сини за їхні мільйони вмирають", – схлипуючи каже жінка років шістдесяти.

Пояснює, терпіння народу не безмежне, всі мають бути в однакових умовах. Якщо ж і далі керівники держави зароблятимуть свої статки на крові хлопців, то люди їх викинуть геть.

Зараз ви читаєте новину «Щоб бабла заробити беруть здорових, а привозять в труні, – сусідка померлого учасника АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі