вівторок, 11 жовтня 2022 06:00

Що принесе цей доленосний період українцям – гороскоп на 11 жовтня

Що принесе цей доленосний період українцям – гороскоп на 11 жовтня
Вівторок буде значно спокійнішим за понеділок. Фото: pixabay.com

11 жовтня триває доленосний період. Все вдаватиметься з першого разу, якщо зберігатимете послідовність у веденні справ. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вівторок буде значно спокійнішим за понеділок, – каже астрологиня. – З'ясуються непорозуміння, через які хвилювалися напередодні. Перебої з транспортом і зв'язком змусять нервувати багатьох. Важко буде додзвонитися до друзів і рідних. Зникатиме світло, з перебоями працюватиме інтернет. Багатьох не покидатиме лють і розпач, але вкотре відчуємо себе незламними і непереможними. Не плануйте великих витрат. Майте у гаманці резервну копійку".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Тривалий період матеріальної нестабільності залишається позаду. Не відмовляйтеся від участі у благодійних проєктах. Приймати рішення про зміну роботи не слід. Матеріальної вигоди це не принесе.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Гроші водитимуться у вашій кишені. Пошуки додаткового заробітку на певний час треба відкласти. Цінуйте наявні стосунки. Пошуки ідеального партнера можуть призвести до самотності.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Мало встигатимете. Починається період депресій і невдоволеності собою. Захочеться змін. Не варто звільнятися з роботи і переїжджати в іншу країну. Це навряд чи покращить ситуацію. Переключіть свою увагу на щось приємне.

Рак (22 червня – 22 липня)

Відчуватимете, що збилися зі шляху. Та у суботу ситуація зміниться. Отримаєте пораду та допомогу. Відчуєте, що є небайдужі, на яких можна покластися. Закінчується період розгубленості та відчаю.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Занадто багато людей втручатимуться у ваші справи. Почуватиметеся роздратованими. Через це наговорите зайвого коханим. Залиште робочі проблеми за межами дому. Добрий час для інтиму. Можна подумати і про збільшення родини.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Засмучуватиме відсутність достатньої кількості грошей. З головою поринете у роботу, але на заробітках це навряд чи позначиться. Не треба брати кредити. Злагода і мир пануватиме в домі тих, хто живе окремо від родичів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нагадали основні правила захисту від ракетних ударів РФ

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не здавайте у ремонт свої речі. Вони надовго затримаються у сервісному центрі. Доля відводитиме від недобрих людей. Не засмучуйтеся, якщо якусь зустріч доведеться перенести.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Почуватиметеся піднесено. Зациклитеся на власних справах і тільки виграєте з цього. Користуватиметеся популярністю у представників протилежної статі. Не давайте обіцянок двом партнерам одночасно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ви справлятимете гарне враження на будь-кого. Можна вирушати на пошуки нової роботи. Не ревнуйте коханих до роботи і друзів. Вони мають право на власний час.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Грошей ледве вистачатиме на щоденні витрати. Пережити скруту допоможуть відкладені заощадження. Із коханими говоритимете різними мовами. Оминайте суперечливі теми в розмовах. Не ставте їм у приклад інших чоловіків чи жінок.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Пильнуйте за роботою електроприладів. Майте певну суму на терміновий ремонт техніки. Ігноруйте плітки. Захищайте добре ім'я своїх близьких. Підтримуйте тих, хто просить про допомогу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Затримайтеся довше на роботі. Заробітки порадують. Здійснювати купівлю-продаж нерухомості краще за допомогою посередників. Активна переписка в інтернеті дасть бажаний результат. Листування стане початком нового роману.

Синоптики розповіли, чи будуть в Україні сильні морози взимку.

Зараз ви читаєте новину «Що принесе цей доленосний період українцям – гороскоп на 11 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі