понеділок, 02 січня 2023 02:50

Що подивитися на Новий рік: п'ять фільмів для святкового настрою

Що подивитися на Новий рік: п'ять фільмів для святкового настрою
Сьогодні перший день Нового 2023 року. Фото: pixabay.com

Перегляд фільмів під час зимових свят став традицією багатьох сімей.

Це можливість поринути в атмосферу Різдва та Нового року, навіть коли настрій зовсім не святковий.

Gazeta.ua пропонує до перегляду п'ять стрічок, які допоможуть трішки відволіктися і забути про погане.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мультики про Різдво та Новий рік: 15 найкращих анімаційних шедеврів

"Компанія на свята"

У центрі сюжету цієї романтичної комедії два найкращих друга. Один переконує іншого вдати його партнером на різдвяній вечері з родиною. Однак під час цієї поїздки їхні плани і почуття змінюються.

"Різдвяна спадщина"

Головна героїня фільму – молода, амбітна і трохи дивакувата спадкоємиця великої компанії з багатомільйонним статком. Однак вступити до своїх законних прав виявляється не просто. Щоб донька нарешті змогла розпоряджатися сімейною спадщиною, батько доручає їй доставити спеціальну різдвяну листівку, адресовану своєму колишньому бізнес-партнеру. Героїня береться виконати завдання батька.

"Я вірю в Санта-Клауса"

Героїня мелодрами – мати-одиначка. Вона всім серцем любить День незалежності і так само сильно ненавидить Різдво. Якось влітку на місцевому ярмарку жінка знайомиться з привабливим юристом. Через п'ять місяців стосунків героїня з жахом дізнається, що її коханий обожнює Різдво і щиро вірить в Санту.

"Замок на Різдво"

У центрі комедії – багата та знаменита письменниця. Після провалу нової книги та хвилі обурення фантів, жінка залишає Нью-Йорк та відправляється у Шотландію, щоб відвідати згаданий дідом замок. Там знайомиться з місцевими жителями та з господарем замку. Вони майже одразу не сподобалися одне одному. Але маєток продається, і вона вирішує його купити. Господар погоджується продати лише за умови, що деякий час вони мають пожити разом.

"Люта ніч"

Дія фільму відбувається напередодні Різдва, коли злочинці беруть у заручники заможну родину, щоби отримати їхні гроші. Проте незадовго до нападу батьки подарували доньці рацію, за якою можна зв'язатися із Сантою. Дівчинка викликає підкріплення в його особі, щоб провчити лиходіїв.

Січень 2023 року в Україні буде без звичних додаткових вихідних на свята. Причина у воєнному стані, що скасовує їх.

До 24 лютого цього року в Україні діяла стаття 73 Кодексу законі про працю. Відповідно до неї, наступний понеділок за святковим днем, який припадає на суботу чи неділю, має бути теж вихідним. Однак цей норматив скасували через повномасштабну війну.

Зараз ви читаєте новину «Що подивитися на Новий рік: п'ять фільмів для святкового настрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі