понеділок, 07 листопада 2016 18:24

Що обіцяв і виконав Саакашвілі на посаді губернатора Одещини

34 обіцянки зробив Міхеіл Саакашвілі на посаді голови Одеської обласної державної адміністрації. 14 із них виконав. Стільки ж зобов'язань чиновника "у процесі виконання". 6 обіцянок провалені. Сьогодні Саакашвілі заявив про свою відставку.

Роботу головного чиновника Одещини проаналізувало видання "Словом і Ділом".

Серед найважливіших виконаних обіцянок Саакашвілі - створення центру адмінпослуг в Одесі, проведення прийому в кабінеті на трасі Одеса - Рені, дофінансування проекту ремонту дороги, допомога в облаштуванні блокпоста для підрозділу "Шторм" неподалік Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі може стати радником Клінтон

Головні невиконані зобов'язання Саакашвілі - відкритий конкурс на посаду голови обласної митниці, запуск із 1 березня електронної митниці, відкриття нового терміналу аеропорту.

Президент призначив Міхеіла Саакашвілі главою Одеської області 30 травня 2015 року і надав українське громадянство. З 2004 до 2013 року Саакашвілі був президентом Грузії. Пізніше він займався викладацькою діяльністю і не жив на батьківщині.

 
Зараз ви читаєте новину «Що обіцяв і виконав Саакашвілі на посаді губернатора Одещини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі