вівторок, 05 січня 2010 16:03

Снігопади паралізували Велику Британію

Снігопади паралізували Велику Британію
Сильні снігопади і низька температура паралізували рух у Великобританії.

За інформацією метеорологів, Британія переживає одну з найхолодніших зим за останні 100 років. Температура повітря знизилася до мінус 12 градусів за Цельсієм. Заморозки стали причиною порушень у роботі аеропортів, через ожеледицю і замети утворилися затори на дорогах.

У вівторок, 5 січня, було скасовано рейси з аеропортів у Манчестері і Ліверпулі, стався збій у розкладі руху потягів між Лондоном і Лідсом. На північному сході Шотландії через рясний снігопад закрито кілька автомагістралей.

Через проблеми в системі опалення, що розрахована на більш м"які погодні умови, було скасовано заняття в школах. Як повідомляє газета The Daily Mail, кожен десятий працівник використав заморозки як підставу продовжити "святкові канікули". Близько 3 мільйонів британців сьогодні не вийшли на роботу.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що сильні снігопади обрушилися на континентальну Європу, через що було скасовано сотні авіарейсів в Естонії, Німеччині та Польщі. Схожа ситуація спостерігається в Китаї, Південній Кореї і в Сполучених Штатах, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Снігопади паралізували Велику Британію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі