вівторок, 10 листопада 2009 08:52

Снігопад з грозою паралізував аеропорт в Пекіні

Снігопад з грозою паралізував аеропорт в Пекіні
Більше 90 рейсів були затримані або скасовані в Пекінському міжнародному аеропорту через снігопад, що обрушився на столицю КНР в ніч з понеділка на вівторок, повідомляє "Народне радіо Китаю".

Загалом минулої ночі через потужний снігопад в міжнародному аеропорту "Шоуду" були затримані або не отримували дозвіл на посадку більше 90 рейсів. Станом на 8 ранку вівторка (3.00 мск), службам аеропорту належить прийняти в Пекіні або відправити зі столиці ще близько 30 затриманих рейсів.

Снігопад почався в Пекіні близько півночі і супроводжувався потужною грозою.

Перший в 2009 році сніг випав у Пекіні 1 листопада, що стало рекордом за останні 20 років. За прогнозом синоптиків, весь тиждень у столиці Китаю буде холодно, снігопади триватимуть.

Дорожні служби закликають автовласників Пекіна скористатися метро і не виїжджати на дороги. У Пекіні сніг та дощі досить рідкісні, тому будь-яке з цих природних явищ викликає колосальні пробки і багаторазове зростання кількості ДТП.

Для боротьби з обмерзанням на дорогах Пекіна до ранку вівторка було виділено понад 2 тисяч тонн спеціальної солі.

За матеріалом: РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Снігопад з грозою паралізував аеропорт в Пекіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі