вівторок, 29 жовтня 2019 02:08

"Слуги народу" зробили собі щеплення

"Слуги народу" зробили собі щеплення
Депутатам "Слуга народу" зробили щеплення від дифтерії. Фото: Укрінформ

Голові Верховної Ради Дмитру Разумкову і деяким народним депутатам від фракції "Слуга народу" зробили щеплення від дифтерії.

У Слузі народу закликали громадян України не бути байдужими до здоров'я та зробити щеплення проти дифтерії. Народні обранці вакцинувалися прямо на робочому місці, йдеться на сторінці партії у Фейсбук.

"Ін'єкцій в Україні достатньо. Не будьте байдужими до свого здоров'я й здоров'я оточуючих — вакцинуйтеся, якщо ще не встигли цього зробити", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дифтерія в Києві: черговий випадок

Дифтерія – це гостре інфекційне захворювання, яке передається повітряно-крапельним шляхом та призводить до запалення переважно слизових оболонок ротоглотки, загальною інтоксикацією й ураженням серцево-судинної та нервової систем. При ігноруванні хвороби можлива смерть.

Раніше радник міністра охорони здоров'я Ольга Голубовська заявила, що в Україні не вистачає сироватки проти дифтерії для лікування всіх хворих.

Голубовська підкреслила, що протидифтерійного імуноглобуліну, який поставляється в Україну періодично і якого станом на 24 жовтня було близько 140 флаконів на всю країну, абсолютно недостатньо на майже 20 хворих на дифтерію.

Зараз ви читаєте новину «"Слуги народу" зробили собі щеплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі