субота, 20 липня 2013 23:37

СКР почав перевірку за фактом смерті лідера панк-гурту "Король і Шут"

СКР почав перевірку за фактом смерті лідера панк-гурту "Король і Шут"
Фото: fakty.ictv.ua

Слідчі органи СКР по Санкт-Петербургу в ході розпочатої дослідчої перевірки мають намір встановити справжню причину смерті лідера панк-гурту "Король і Шут" Михайла Горшенєва, знайденого мертвим напередодні.

"В даний час проведено огляд місця події, опитані свідки та очевидці події. Призначені експертизи, в тому числі судово-медична, для встановлення справжньої причини смерті музиканта. За результатами перевірки буде прийнято процесуальне рішення", - йдеться в повідомленні, розміщеному в суботу на сайті комітету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські прикордонники не вперше топлять українських рибалок?

"19 липня у своїй квартирі в будинку 5 по Озерковькому проспекту в Санкт-Петербурзі було виявлено тіло музиканта групи "Король і Шут" 39-річного М.Горшенева. Тіло чоловіка знайшла його дружина. Зовнішніх ознак насильницької смерті на тілі музиканта немає", - нагадали у відомстві.

Російська рок-група "Король і Шут" з'явилася в 1987 році. Пісні групи представляють собою невеликі закінчені історії, часто в фентезійному, містичному, а також історичному ключі.

Зараз ви читаєте новину «СКР почав перевірку за фактом смерті лідера панк-гурту "Король і Шут"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі