понеділок, 09 липня 2007 15:18

Школярки 13 годин катували подругу, знімаючи це на мобільники

 У німецькому місті Боттроп сім дівчаток підліткового віку протягом 13 годин катували свою подругу.

Днями дівчата вирішили влаштувати в підвалі одного з будинків секретну вечірку, щоб поговорити, послухати музику, попити алкогольних напоїв. Вони запалили свічки, пили коктейлі з горілкою. 14-літня Жасмін швидко сп"яніла і заснула.

"Опівночі я прокинулася від ударів руками і ногами по голові, животу і ногам", - розповіла дівчинка. Сім її подружок, всі у віці від 13 до 14 років, розділилися. Одна частина дівчаток тримала Жасмін, інші били, зокрема головою об стіну. Потім принесли свічки і стали капати розжареним воском на голову.

Потім одна з дівчаток узяла голку, піднесла до запальнички та з словами: "Ти ж завжди хотіла пірсинг", стала проколювати їй живіт. Підлітки все знімали на мобільники.

Після цього Жасмін намазали косметикою, щоб приховати побої, і відпустили. По дорозі дівчинка знепритомніла, і її підібрав проїжджаючий водій, який викликав поліцію, повідомляє Bild.
Зараз ви читаєте новину «Школярки 13 годин катували подругу, знімаючи це на мобільники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі