четвер, 24 травня 2007 14:41

Школяр, знаходячись під слідством, двічі пограбував салон мобільних

У Хмельницькій області школяр, який знаходився під слідством, протягом місяця двічі пограбував один і той же магазин.

Судячи з усього, дев"ятикласник загальноосвітньої школи вирішив спростувати народну мудрість про те, що блискавка двічі в той самий камінь не б"є, повідомляє прес-служба МВС.

В кінці квітня 16-річного хлопця затримали співробітники Полонського районного відділу міліції за крадіжку телефонів.

У той раз горе-учень в нічний час проник у магазин мобільного зв"язку і разом з приятелем викрав 21 мобільний телефон на загальну суму близько 12000 гривень.

Другий раз магазин був пограбований 19 травня. Тоді з торгового закладу зникли два мобільні телефони, двісті карток поповнення рахунку на загальну суму понад 7000 гривень і більше 2000 гривень готівкою.

Оперативники були здивовані, дізнавшись, що автором і цієї крадіжки виявився той-таки дев"ятикласник. На цей раз хлопець прихопив у компаньйони іншого свого приятеля, 17-річного учня місцевого ліцею.

Як пояснив грабіжник, удруге йдучи на справу, він розраховував на те, що його, як особу, яка вже знаходиться під слідством, ні за що не включать в число підозрюваних.

Щоб не спокушати долю утретє, міліція узяла юного зловмисника під арешт. Розслідування у даній справі продовжується, передають E-news.

Зараз ви читаєте новину «Школяр, знаходячись під слідством, двічі пограбував салон мобільних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі