понеділок, 20 листопада 2006 10:19

Склали фоторобот Джека-різника (ФОТО)

 

Дослідники, використовуючи сучасні технології, вперше склали фоторобот знаменитого маніяка, особу якого дотепер не встановлено, - Джека-різника.

Проаналізувавши відгуки свідків і висновки детективів XIX століття, керівник дослідження Лаура Річардс склала найточніший портрет серійного вбивці, жертвами якого стали п"ять повій у Лондоні.

118-річні звіти по вбивствах показують, що Джек-різник був невисоким (165-170 сантиметрів), але міцної будови, віком від 25 до 35 років.

Керівник дослідження повідомила, що вперше дослідники змогли встановити, як виглядав Джек-різник, а також приблизно припустити, на якій вулиці в Лондоні він жив. Фахівці проаналізували описи злочинів Джека-різника, а також вивчила 13 свідчень різних людей.

Як відзначили члени команди Лаури Річардс, якби у тодішнього слідства у розпорядженні були сучасні методи аналізу доказів злочину, особу Джека-різника вдалося б встановити з великою часткою ймовірності, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Склали фоторобот Джека-різника (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі