субота, 16 січня 2021 20:40

Шкарлет пояснив, коли учні зможуть повернутися до шкіл

Шкарлет пояснив, коли учні зможуть повернутися до шкіл
Після локдауну повернуться за парти лише молодші школярі. Фото: pexels.com

Міністр освіти України Сергій Шкарлет сподівається, що після локдауну молодші учні повернуться в школи.

Старші перейдуть до змішаної форми навчання за сприятливої санітарно-епідемічної ситуації, йдеться у Telegram-каналі Шкарлета.

"На жаль, ухвалення остаточних рішень з окресленого питання не залежить від однієї особи - міністра освіти і науки або міністра охорони здоров'я", - зауважив він.

Міністр заявив, що прислухається до аргументів епідеміологів та лікарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Геть ідіотів-рекомендателів з МОН" - вчителі пропонують флешмоб

"Саме тому МОН та МОЗ перебувають у постійній комунікації. Щиро сподіваюсь, що найближчим часом статистика захворюваності на Covid-19 та спроможність медичної системи стримувати епідемічні хвилі все-таки дозволять нам рекомендувати місцевій владі частково повертати дітей до звичного формату навчання. Як скоро це станеться, залежить від кожного з нас та нашої сумлінності під час дотримання карантинних вимог", - підкреслив він.

У Міністерстві охорони здоровʼя проти того, щоб повернути молодших школярів за парти під час карантину. Це може знівелювати всю мету посилених заходів, написав глава МОЗ Максим Степанов у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Шкарлет пояснив, коли учні зможуть повернутися до шкіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі