понеділок, 28 жовтня 2024 19:06

Сирський сьогодні працював на Запоріжжі: займався посиленням оборони

Сирський сьогодні працював на Запоріжжі: займався посиленням оборони
Олександр Сирський повідомив про свою роботу за сьогодні. Фото: ОП

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський сьогодні працював у частинах і підрозділах, які беруть участь в оборонній операції у Запорізькій області.

На цій частині фронту тривають бойові дії різної інтенсивності, повідомив він.

"Ворог застосовує штурмову та бомбардувальну авіацію, дрони всіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів. У таких умовах наше головне завдання — посилити оборону військ на найбільш складних ділянках фронту та забезпечити максимальну стійкість лінії оборони. З метою вжиття необхідних заходів та оперативного реагування була спланована моя робота у військових частинах, які ведуть оборону у цьому регіоні", - пояснив Сирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирський відповів Путіну щодо "оточення" ЗСУ в Курській області

З командирами бригад головнокомандувач проаналізував обстановку в районах бойових дій, стан забезпечення підрозділів боєприпасами, БПЛА та засобами РЕБ. Особливу увагу приділили підготовці до оборонних дій в осінньо-зимовий період.

"Були вжиті заходи для забезпечення підрозділів додатковою кількістю озброєння, техніки та усім необхідним. Дякую нашим воїнам за героїзм, стійкість та хоробрість. Важливо – знищувати окупанта максимально", - підсумував Сирський.

Російські загарбники не припиняють спроб просуватися в глибину території України. Сили оборони стримують окупантів та завдають їм значних втрат. Сьогодні, 28 жовтня, на фронті вже відбулося 92 бойових зіткнення.

Зараз ви читаєте новину «Сирський сьогодні працював на Запоріжжі: займався посиленням оборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі