неділя, 27 жовтня 2024 20:00

Леви і Козороги на вершині успіху - яким знакам ще приготуватися до супертижня

Леви і Козороги на вершині успіху - яким знакам ще приготуватися до супертижня
Останній тиждень жовтня буде щедрим на цікаві пропозиції. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 28 жовтня по 3 листопада у багатьох відкриється друге дихання. Почне вдаватися те, на що раніше не вистачало часу і грошей.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"До Нового року залишилося два місяці, - говорить астрологиня. - Це змусить багатьох акумулювати усю свою енергію і довести до ладу справи, які гальмувалися. Відкриєте у собі купу нових талантів. Хапайтеся за кожну можливість реалізувати себе сповна. Ваші заробітки ідуть угору. Не будьте надто настирливими, коли хочете досягти чиєїсь прихильності. Це відштовхуватиме партнерів. Леви та Козороги будуть на вершині успіху. Цей період нагадуватиме вам супертиждень. Все раптом піде як по маслу у Тельців, Терезів і Водоліїв".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Останній тиждень жовтня буде щедрим на цікаві пропозиції. Озирніться навколо. Вислухайте чужі поради і настанови, але рішення приймайте самотужки, дослухаючись до власного серця.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Чи ближче до листопада, тим менше енергійними почуватимемося. Добре вестиметься тим, хто вже налагодив справи і облаштувався на новому місці. Час братися за роботу, покращувати свої уміння. Вам зустрічатимуться чудові наставники цього тижня.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Залишайтеся порядними, стороніться крадіжок і брехні. Долучіться до збору коштів на медикаменти, авто та амуніцію для військових. Відпочити допоможе улюблена книга.

Рак (22 червня - 22 липня)

Припиніть турбуватися про неприємності, які ще не настали. Не накликайте на себе біду. Не варто приганяти з-за кордону авто. Його доведеться ремонтувати не один місяць.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Важко буде знайти однодумців. Утримайтеся від скандалів з коханими у присутності дітей. Вразливим стає горло. Відмовтеся від холодних напоїв.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вівторок і четвер присвятіть прибиранню. Викиньте мотлох, який збирає пил у вашому домі. Покупки будуть вдалими. Варто йти до магазину за зимовим одягом і взуттям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діви і Близнюки закохаються по самі вуха - які любовні пригоди чекають на всі знаки зодіаку у листопаді

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ви не встигатимете за змінами у настрої оточуючих. Та у цьому й не буде потреби. Живіть у своєму темпі. Насолоджуйтеся тим, що робите. Щаститиме у дрібницях.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Насолоджуйтеся своїм днем народження. Запросіть у гості тих, кого любите. На вас чекає один з найкращих тижнів у році. Докладіть зусиль, аби усе вдалося. Вдалі фінансові кроки дозволять почуватися незалежними.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Важко буде все проконтролювати. Зникатимуть потрібні речі, за клопотами не помічатимете дітей та коханих. Заспокойтеся - і все раптом почне вдаватися. Купувати комп'ютери та смартфони краще у вихідні.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Вам щаститиме. Фінансові питання вирішуватимуться на вашу користь. Лише на особисте життя часу бракуватиме. У вас і в коханих вдосталь власних справ. На тривале побачення не вистачить часу. Заплануйте і проведіть перші вихідні листопада удвох.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вдало змінити зачіску вдасться у вівторок, підібрати новий стиль одягу – у четвер. Бережіть вуха та горло. Одягайте шарфи і шапки.

Риби (21 лютого - 20 березня)

На початку тижня у багатьох з'явиться бажання опустити руки. Це не причина зневірятися у собі. Краще займіться справами для душі. Це єдиний шанс розслабитися і повернути у своє життя позитивні емоції.

Цьогоріч листопад очікується теплішим за звичайний. Водночас на початку місяця буде багато опадів. Синоптики розповіли, коли чекати першого снігу.

Зараз ви читаєте новину «Леви і Козороги на вершині успіху - яким знакам ще приготуватися до супертижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі