вівторок, 09 січня 2024 06:08

Синоптики засмутили прогнозом на вівторок

Синоптики засмутили прогнозом на вівторок
Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. Фото: pixabay.com

9 січня в низці областей ітиме сніг. На дорогах очікується ожеледиця.

Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту, повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, сягатиме швидкості до 5-10 м/с. На півдні місцями хуртовини, пориви вітру до 15-20 м/с.

У вівторок буде хмарно з проясненнями. Вдень на крайньому півдні країни пройде сніг. На решті території опадів не прогнозують.

Температура повітря вночі у більшості областей коливалася від -15°С до -25°С. У південних областях та на Закарпатті вночі до -13°С. Протягом дня очікується переважно -7...12°С. На Закарпатті та в Криму стовпчики термометрів покажуть близько 0°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода триватиме: прогнозують морози до -22℃

На Київщині буде сьогодні хмарно з проясненнями. В області опадів не передбачається. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний зі швидкістю до 5-10 м/с.

Температура в Київській області вдень очікується у межах -7...12°С.

У Києві стовпчики термометрів покажуть -7...9°С.

Через погіршення погодних умов в Україні знеструмлено майже 400 населених пунктів у низці областей. Найскладніша ситуація на Дніпропетровщині, де через налипання мокрого снігу та ожеледі без електроенергії понад 200 населених пунктів, повідомило 8 січня Міненерго.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики засмутили прогнозом на вівторок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі