середа, 02 жовтня 2024 06:12

Синоптики оновили прогноз на середу

Синоптики оновили прогноз на середу
У Київській області очікується мінлива хмарність. Фото: pixabay.com

2 жовтня в Україні очікується тепла сонячна погода.

Опадів у середу не передбачається, повідомив Український гідрометеорологічний центр.

"Вітер південно-східний, 5-10 м/с, у північних областях, Вінницькій та Одеській областях - північний", - сказано в повідомленні.

Температура повітря становитиме вдень у межах +16...21°C. На сході та південному сході країни стовпчики термометрів покажуть до +25°C. У західних областях буде дещо прохолодніше: вночі на Закарпатті та Прикарпатті на поверхні ґрунту були заморозки до -3°C, а вдень прогнозують +12...17°C.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, якої погоди чекати в листопаді

У Київській області очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер переважно північний, 5-8 м/с. Температура повітря вдень сягатиме +16...21°C. У Києві прогнозують сьогодні +17...19°C.

У Києві сьогодні очікується погіршення якості повітря. Ситуація утримається попередньо до п'ятниці, коли напрям вітру в Україні зміниться на південний та західний.

Причиною погіршення повітря у столиці 1 та 2 жовтня стало потрапляння пилу з району Каспію, інформує Міністерство охорони здоров'я з посиланням на Укргідрометцентр.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики оновили прогноз на середу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі