неділя, 28 січня 2007 18:04

Синоптики обіцяють хуртовини по всій території України

Найхолодніше буде у Прикарпатті та Закарпатті. В ніч проти понеділка там очікують до -15 та сильний вітер. У горах його пориви сягатимуть 40 метрів за секунду, повідомляє Гідрометеорологічний центр.

Помірні опади прогнозують лише на Сході, а у Криму буде сніг з дощем.

У Києві 29 січня буде хмарно, сильний сніг, на дорогах ожеледь, заметіль, снігові замети, вітер північно-західний, 15-20 м/сек, температура вночі -5...,-7 градусів, удень -2...-4 градуси.

У Моршині сильний, місцями дуже сильний сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледь, заметіль, снігові замети. Вітер північно-західний, 15-20 м/сек, пориви 25-30 м/сек. Температура вночі -1...-3 градуси, удень -1...-3 градуси.

У Трускавці сильний, місцями дуже сильний сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледь, заметіль, снігові замети. Вітер північно-західний, 15-20 м/сек, пориви 25-30 м/сек. Температура вночі -2...-4 градуси, удень -2 градуси.

У Сваляві сильний, місцями дуже сильний сніг з дощем, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледь, заметіль, снігові замети. Вітер північно-західний, 15-20 м/сек, пориви 25-30 м/сек. Температура вночі -1...-3 градуси, удень 0...-2 градуси.

За матеріалами Українські новини, "НТН".

Зараз ви читаєте новину «Синоптики обіцяють хуртовини по всій території України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі