четвер, 22 листопада 2007 19:19

Сіно та сараї підпалювали п"ять разів

У сільгосппідприємстві імені Довженка в Сосниці на Чернігівщині худоба залишилася без кормів. Згоріло понад 300 т сіна і 56 т соломи. Міліція встановила, що підпалили корми навмисно.

— У нас 500 голів худоби, — каже директор підприємства Микола Батуренко, 51 рік. — Збувати корів не будемо. 56 телят віддали людям, як плату за паї. Свого сіна залишилося зовсім трохи. Купуємо жом у селі Парафіївка Ічнянського району по 35–40 гривень за тонну. Пообіцяв допомогти сіном Микола Кутько, директор конятинського підприємства "Надія".

Звертався до сільгоспуправління, щоб виділили з резервного фонду 10 тис. грн допомоги. Не дали.

За словами Батуренка, сараї та сіно за рік підпалювали п"ять разів. Останні дві пожежі сталися ввечері 25 жовтня та 2 листопада. Згоріли два навіси з сіном та соломою. Один зі сторожів бачив біля навісив якогось чоловіка, другий — машину, яка блимала фарами.

— Я не знаю, кого підозрювати, — говорить Микола Батуренко. — Начебто нікого із тріском не виганяв із роботи. Можливо, знущається якийсь хворий. Або в такий спосіб просто хочуть розвалити господарство.

Підозрюваних у підпалі шукає міліція.

Зараз ви читаєте новину «Сіно та сараї підпалювали п"ять разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі