субота, 10 травня 2008 16:57

Сім"ї потерпілих на каруселі в Луганську одержать матеріальну допомогу

Родини постраждалих і загиблих у результаті аварії на атракціоні в Луганську одержать матеріальну допомогу, повідомив у суботу заступник голови міста Олександр Ткаченко.

Трагедія сталася ввечері 9 травня в міському парку відпочинку "Дружба", де встановлені пересувні атракціони "Луна-парк". У момент аварії на каруселі "Центрифуга" були 12 людей. Чоловік 1985 року народження й дівчина 1991 року народження загинули, восьмеро людей травмовані, серед потерпілих - дитина 1997 року народження. Троє у важкому стані доправлені в обласну лікарню.

У суботу відбулося засідання райради, на якому була створена комісія з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Виконком вирішив надати матеріальну допомогу родинам загиблих і потерпілих. Сума буде названа трохи пізніше, цитує слова Ткаченко місцеве агентство "Ірта-FAX". За його словами, у суботу мер Луганська Сергій Кравченко провів нараду із залученням всіх відповідних служб, усім їм були дані доручення, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Сім"ї потерпілих на каруселі в Луганську одержать матеріальну допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі