четвер, 13 січня 2011 09:41

Сильні снігопади замели одразу три аеропорти США (ФОТО)

У Нью-Йорк прийшов новий сніговий циклон. У місті вирує сильний вітер, снігопад, морози. Як підсумок розгулу стихії - багато годин очікування для тих, хто вирішив придбати авіаквиток. Пасажири застрягли відразу в трьох аеропортах - імені Джона Кеннеді, Ньюарку і Ла Гуардіа.

Злітно-посадкові смуги аеропортів занесені снігом, за кілька годин у Нью-Йорку випало 35 сантиметрів опадів. Сніговий циклон прийшов на північний схід з півдня. Там теж були перебої в авіасполученні, так що перевізники вирішили перестрахуватися і ще напередодні скасували або відклали сотні рейсів.

Тим, хто не встиг поміняти чи здати квиток на відмінені рейси, не залишається нічого іншого, як чекати погоди.

"Мені здається, що якщо ситуація не зміниться, то після того, що було перед Новим роком, зараз народ заведеться з півоберту", - сказав пасажир з Канади Реал Гудро.

"Ця погода послана нам зверху. Ну, витратимо ми тут один день. Але краще бути в безпеці, тут, ніж жалкувати", - зазначив пасажир Террі Спенсер.

За матеріалами Вести

Зараз ви читаєте новину «Сильні снігопади замели одразу три аеропорти США (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі