середа, 15 грудня 2010 15:29

Через снігопад у Маріуполі паралізувало рух транспорту (ФОТО)
9

14 грудня у Маріуполі пройшов сильний снігопад. Налипання мокрого снігу не давало змоги нормально рухатися транспорту.

За словами маріупольчанки Людмили Антоненко, через затори на дорогах вона дісталася з Лівого берега до центру міста за три години.

"Ще такого в нас не було. Доїхали до мосту, що біля "Азовсталі", а там пробка величезна. Кажуть, їдьте в об'їзд, через Ілліча. Поки ми доїхали, там теж пробка з'явилась. Машини під гору не можуть їхати, пробуксовують. На трамвайних рельсах теж сніг налипає. Казали, якісь чистілки їздять, підчищають. Поки їхали, три аварії бачила. Слизько, сніг ліпить, погано видно дорогу. А посипалка тільки одна була. Сипали пісок на перехресті біля "Азовмашу", - розповіла вона.

Як повідомляє Gazeta.ua начальник відділу профілактики ДАІ у Маріуполі Тарас Тищенко, затор на вул. Набережній виник через довгомір.

"Він не вписався у поворот, і застряг просто перед мостом. В результаті перекрив дорогу всьому транспорту з Орджонікідзевського району в Жовтневий. І це не єдиний затор з вини великобагаритних вантажівок. Тому в'їзд такому транспорту в Маріуполь тимчасово заборонили. Водії самі розуміли, що в таких погодних умовах їм буде важко і розвертатись, і підйоми долати. Машини з пісково-соляною сумішшю іноді не могли дістатися пункту призначення через аварії та затори", - зазначив він.

В одній з аварій на проспекті Металургів зіштовхнулись по ланцюговій реакції зразу кілька автівок.

До постраждалої в ДТП 44-річної жінки бригада швидкої допомоги діставалася півкілометра пішки. Жінку оглянули, взяли на ноші, і так само пішки відправились до карети швидкої.

фото: 0629.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Через снігопад у Маріуполі паралізувало рух транспорту (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі