субота, 19 жовтня 2024 20:32

Спецтема: Війна Росії проти України

"Північнокорейська піхота - це якісне "гарматне м'ясо" - Дикий

"Північнокорейська піхота - це якісне "гарматне м'ясо" - Дикий
"Північнокорейська піхота - це якісне "гарматне м'ясо" - Євген Дикий. Фото: texty.org.ua

Північнокорейські солдати це саме "гарматне м'ясо", яке придатне тільки для одного - гнати на "м'ясні штурми".

Вони дуже невибагливі щодо умов, слухняні та дисципліновані. Про це розповів військовий аналітик, ветеран АТО Євген Дикий в інтерв'ю "УНІАН".

"Насправді ситуація досить серйозна. Це саме "гарматне м'ясо", яке придатне тільки для одного - гнати на "м'ясні штурми". Адже вони всі навчені за статутами 40-х років. І ось у цій якості це "гарматне м'ясо" дуже хороше. По-перше, воно дуже невибагливе щодо клімату, побуту: північнокорейці здатні жити на мисці рису на добу і вважати, що їх нормально годують. По-друге, вони дуже слухняні та дисципліновані", - зазначив Дикий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Червона лінія": у Конгресі США зробили заяву щодо участі військ КНДР у війні проти України

Мотивацію північнокорейських солдат буде видно у реальному бою, додав він.

"Наприклад, як вони поводитимуться, коли вперше побачать дрон. Тому що вони про це навіть не чули у своїй країні. Ось цей страшний фактор, що вони знають, що якщо вони, наприклад, масово почнуть здаватися в полон, то їхні сім'ї так само масово підуть у концтабори", - зауважив експерт.

Близько 11 тис. піхотинців КНДР уже проходять підготовку на сході Росії. Їх збираються відправити на війну проти України.

Вони почнуть воювати на фронті вже в листопаді, заявив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

Буданов зазначив, що перший загін із 2,6 тис. осіб вирушить до Курська, де Україна створила плацдарм для ведення інтенсивних бойових дій.

Зараз ви читаєте новину «"Північнокорейська піхота - це якісне "гарматне м'ясо" - Дикий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі