пʼятниця, 15 травня 2020 17:20

Сергій Стерненко прокоментував підозри нападникам на нього

Сергій Стерненко прокоментував підозри нападникам на нього
Стерненко заявив про "злиття" справи про напад на нього. Фото: Facebook/Сергій Стерненко

Одеський активіст Сергій Стерненко прокоментував інформацію щодо підозр нападникам на нього.

На своїй сторінці у Facebook він написав, що у пресслужбі СБУ, яка розслідує справу, "Українській правді" офіційно підтвердили їхнє оголошення.

Дії нападників кваліфіковані як хуліганство, вчинене із застосуванням зброї чи іншого предмета, пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стерненко отримав повістку про виклик на допит

"Непогане таке хуліганство. Замовник замовив напад. Посередник передавав гроші. Купа співорганізаторів планували процес. За мною стежили. Виконавці приїхали в чуже місто, більше 4 годин чекали під моїм будинком на мене, напали по команді і мали за напад отримати по 1000 доларів. Чисте хуліганство, ага", – наголосив він.

Стерненко підкреслив, що мотив хуліганства (відповідно до ст. 296 ККУ) - явна неповага до суспільства, хуліганство - грубе порушення громадського порядку.

"Друзі, це не притягнення до відповідальності, а відмазування. Відмазування і виконавців, і посередників, і організаторів, і замовника", – вважає Стерненко.

Раніше ЗМІ повідомили про те, що двом чоловікам, які 2018 року напали в Одесі на колишнього очільника місцевого осередку "Правого сектора" Сергія Стерненка, оголосили підозру.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Стерненко прокоментував підозри нападникам на нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі