вівторок, 14 липня 2009 16:13

Серед постраждалих у кримському ДТП - 10 росіян і 5 білорусів

Серед постраждалих у кримському ДТП - 10 росіян і 5 білорусів

За уточненими даними, в результаті зіткнення мікроавтобуса та легкового автомобіля в Криму 2 людини загинули, 20 госпіталізовані. Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС в АРК.

Зіткнення мікроавтобуса Mercedes та легкового автомобіля ВАЗ-2101 сталось сьогодні близько 7:00 в районі с.Донське. На місці загинув водій ВАЗ-2101, чоловік 1986 р.н. До медичних установ м. Сімферополя доставлено 21 людину, зокрема пасажира ВАЗ, жителя с.Новожилівка Білогірського району, чоловік 1951 р.н., який помер в лікарні від травм, несумісних з життям.

Серед постраждалих 10 громадян Росії (всі проживали в м. Брянськ, зокрема 5 дітей, вони госпіталізовані до Республіканської дитячої клінічної лікарні ім. Семашка, в основному медики констатують у них удари та садна), 5 громадян Республіки Білорусь (троє проживають в м. Вітебськ, двоє - в м. Могильов), і 5 громадян України. Троє з вищеперерахованих пасажирів від госпіталізації відмовились, вони знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Попереднє подібне ДТП відбулося в Криму в січні 2009 року. Тоді в результаті зіткнення приватного мікроавтобуса з легковим автомобілем біля м. Інкерман чотири людини загинули і ще семеро були травмовані.

За матеріалом РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Серед постраждалих у кримському ДТП - 10 росіян і 5 білорусів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі