пʼятниця, 03 серпня 2007 20:06

Сердючка теж проведе свій з"їзд

У понеділок, 6 серпня, о 12.00 почнеться з"їзд Партії політики Вєрки Сердючки.

Делегатом з"їзду може стати кожен користувач української частини мережі Інтернет, що зареєструвався на форумі сайта "За Вєрку" (http://zaverku.org.ua/).

Як оголошено на сайті "Party Політики Вєрки Сердючки, організація, нехай і неформальна, але політична. Як і будь-якій політичній структурі, нам потрібно було б провести з"їзд. Не діло це, партії вже майже місяць, а з"їзду дотепер не було".

Відповідно до повідомлення, керівництво партії вирішило провести Перший віртуальний з"їзд неформальної Party Політики Вєрки Сердючки на форумі Інтернет ресурсу "За Вєрку!" у понеділок 6 серпня о 12.00.

Крім того, ухвалено рішення доручити всім "party"цам" підготувати свої пропозиції до порядку денному, регламенту і технології проведення з"їзду і викласти їх у спеціальному, доступному лише "party"цам", розділі форуму. Стати партійцем і одержати доступ на з"їзд може кожний хто зареєструвався на форумі.

У повідомленні також відзначається, що ще жодна партія Східної Європи не проводила своїх з"їздів он-лайн.

"Справа це нова, ніким ще не освоєна, але провести його треба на зло ворогам і заздрісникам, щоб не було гірко за безцільно витрачений трафік" - повідомляють організатори партії. "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Сердючка теж проведе свій з"їзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі