пʼятниця, 11 січня 2019 01:21

Сенцов написав новий роман

Сенцов написав новий роман
Олег Сенцов написав листа заступниці голови ВР Ірині Геращенко. Фото: Известия

Український політв'язень режисер Олег Сенцов дописав новий роман у російській в'язниці.

Про це він повідомив у листі до першого заступника голови Верховної Ради Ірини Геращенко, який вона опублікувала у Facebook.

"Отримала листа від Олега Сенцова. Ключові слова для українців і світу: "Я не собираюсь падать духом или тем более, унывать - не дождутся!... В общем, я не собираюсь прекращать ни творческую деятельность, ни общественную".

Олег пише, що продовжує багато працювати, наприкінці грудня 2018 закінчив новий роман. Чекає, що цього року вийде в світ збірка його оповідань, роман і розпочнуться зйомки кіно чи театральна постановка по його сценарію", - повідомила віце-спікер Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хороших новин не чекаю" - Сенцов написав нового листа

Нагадаємо, що український режисер Олег Сенцов був затриманий в Криму в травні 2014 року за вигаданими звинуваченнями у підготовці терактів на території анексованого півострова.

У серпні 2015 року Північно-Кавказький окружний військовий суд у Ростові-на-Дону засудив його до 20 років колонії суворого режиму. Сенцов відбуває свій термін у колонії "Білий ведмідь" в Ямало-Ненецькому автономному окрузі РФ.

Зараз ви читаєте новину «Сенцов написав новий роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі