середа, 28 березня 2007 08:53

Сенатор МакКейн: "Я підтримую шлюби чуттєвих жінок" (ФОТО)

Засновник новинного порталу NewsVine Майк Девідсон пожартував над сенатором і кандидатом в президенти США Джоном МакКейном, зламавши його блог.

Девідсон є творцем популярного шаблону оформлення для системи блогів MySpace. Співробітники адміністрації сенатора використали розробку Девідсона при створенні сторінки МакКейна на MySpace, не вказавши власника авторських прав. Девідсон не забороняє використовувати свої розробки, його навіть не збентежила відсутність посилання на автора у блозі сенатора. Але кожне відкриття сторінки онлайн-щоденника МакКейна створювало додаткове навантаження на сервер Девідсона, оскільки творець щоденника забув скопіювати графічні зображення, використані в шаблоні.

Виявивши підозрілі вихідні з"єднання зі свого сервера, Девідсон замінив запрошуваний файл на зображення жартівливого змісту. Після чого будь-який користувач, що відвідував блог сенатора, виявляв на найвиднішому місці сторінки такий текст: "Я заявляю, що моя думка з приводу одностатевих браків змінилася. Відтепер я підтримую гомосексуальні весілля, особливо шлюби чуттєвих жінок", передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Сенатор МакКейн: "Я підтримую шлюби чуттєвих жінок" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі