неділя, 27 вересня 2009 18:07

Сьогодні в Україні та світі відзначають День туризму

Сьогодні в Україні та світі відзначають День туризму
27 вересня в усьому світі відзначають День туризму. В Україні свято туризму відзначається з 1998 року згідно з Указом Президента N 1047/98.

На честь свята Президент України Віктор Ющенко і прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко привітали всіх працівників туристичної галузі.

"Наша країна має всі підстави, щоб стати туристичною перлиною Європи. З кожним роком вона все більше відкриває світу свої унікальні природні, історичні, культурні, духовні багатства", - йдеться у привітанні Віктора Ющенка, оприлюдненому на офіційному сайті Президента України.

Глава держави окремо наголосив, що в даний час галузь повинна зосередитися на тому, щоб гідно зустріти Євро-2012. Ющенко висловив переконання, що Україна займе гідне місце серед провідних туристичних країн Європи.

У свою чергу Тимошенко вважає, що туризм стане дієвим фактором інтеграції нашої країни в Європу.

"Наша Батьківщина варта того, щоб світ захоплювався унікальними природними багатствами, самобутністю історії та культури, народних звичаїв та традицій", - йдеться у привітанні Тимошенко, оприлюдненому на сайті Кабінету міністрів.

Прем"єр також привітала співвітчизників - любителів подорожей і побажала їм незабутніх вражень, які дарує людині туризм, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні в Україні та світі відзначають День туризму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі