пʼятниця, 15 вересня 2023 06:25

Сьогодні частину країни заливатимуть дощі

Сьогодні частину країни заливатимуть дощі
У п'ятницю, 15 вересня, Україну очікують дощі по всій країні. Фото: pixabay.com

15 вересня майже всю країну накриють дощі.

Водночас погода ще потішить українців теплом, повідомили в Укргідрометцентрі.

У більшості областей на заході, півночі та в центрі вночі пройшли короткочасні дощі з грозами. Вдень на Лівобережжі будуть помірні короткочасні опади. Вночі на Закарпатті та Прикарпатті, а вдень в Дніпропетровській, Донецькій та Запорізькій областях дощі посиляться. У інших регіонах місцями невеликі опади. Вдень у західних, Вінницькій та Житомирській областях буде сухо.

Температура повітря на більшості територій коливатиметься в межах +17...23°C. Особливо тепло буде на Закарпатті та півдні України, де стовпчики термометрів покажуть +23...28°C. У Карпатах протягом доби очікується температура від +11°C до +17°C.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну поспішають дощі з грозами: де і коли "підмочить" найбільше

У Київській області 15 вересня пануватиме мінлива хмарність. Протягом ночі була гроза. А вдень можливий невеликий дощ. Температура вдень підніметься до +18...24°C.

У Києві вона становитиме близько +20°C.

Осінь в Україні буде теплою і сухою. Особливо такі погодні умови будуть характерні для першої половини осені.

Ймовірність такої погоди склали за розрахунками прогностичних центрів США, Великої Британії, Німеччини, Франції, Японії, Європейського центру середньотермінових прогнозів.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні частину країни заливатимуть дощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі