субота, 17 листопада 2018 18:53

СБУ попередила російські теракти

СБУ попередила російські теракти
Напередодні президентських виборів запланували низку терактів. Фото: СБУ

Росія планувала дестабілізувати ситуацію в Україні.

Напередодні президентських виборів запланували низку терактів, повідомила Служба безпеки України.

"Спецслужби країни-агресора планували терористичні акти спрямовані проти відомих громадських активістів. Для цього Федеральна служба безпека завербувала переселенку з Донбаса, яка і підшукала виконавця", - сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прийшли мільйони" - у соцмережі поглумилися з явки на псевдовибори

За інформацією відомства, тариф на вбивство - тисяча доларів. Першою жертвою мав стати один із керівників обласного осередку політичної організації Херсона. Завадити злочину вдалося у ході спецоперації. Працівники СБУ замінили бойові патрони на холості.

Крім того, за "кілером" продовжили слідкувати, аби перевірити його зв'язок з ФСБ. Незабаром він отримав друге замовлення. Під час його виконання його затримали правоохоронці.

У Москві правоохоронці затримали 16-річного підлітка, в якого знайшли вибуховий пристрій. Хлопець може бути пов'язаний з Михайлом Жлобицьким, який 31 жовтня підірвав себе в будівлі Управління ФСБ в Архангельській області.

Зараз ви читаєте новину «СБУ попередила російські теракти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі