пʼятниця, 04 червня 2010 17:04

"Щастя моє" покажуть на "Кінотаврі"

"Щастя моє" покажуть на "Кінотаврі"

Фільм Сергія Лозниці "Щастя моє" потрапив у конкурс ХХІ Відкритого російського кінофестивалю "Кінотавр". Фестиваль розпочнеться 6 червня у Сочі. 8 з 14 фільмів основного конкурсу — дебюти. На фестивалі фільм представлятимуть режисер і автор сценарію Сергій Лозниця, продюсер Олег Кохан і актор Володимир Головін.

Окрім Сергія Лозниці за головний приз кінофестивалю - "Золоту троянду" - змагатимуться також дебютанти Андрій Стемпковський з драмою "Зворотній рух" про вплив війни; Анна Фенченко з історією про людину у пастці "Пропалий безвісти"; Анна Матісон з комедією "Сатисфакція" з Євгеном Гришковцем; Володимир Карабанов з гостросюжетною мелодрамою про циркового артиста "Слон"; Олександр Лунгін і Сергій Осип'ян з фільмом "Явище природи"; а повнометражний дебют "Жити" минулорічного переможця "Кінотавру" в короткому метрі Юрія Бикова; Дмитро Мамулія з історією про життя мігрантів у Росії "Інше небо". Окрім дебютів у конкурсі фестивалю "Вівсянка" Олексія Федорченка, "Людина коло вікна" Дмитра Месхієва, "Перемир'я" Світлани Проскуриної, "Гастрабайтер" Юсупа Разикова, "Золотий перетин" Сергія Дебижева і "Хто я?" Клима Шипенка.

Журі основної програми фестивалю очолив режисер Карен Шахназаров, секції коротких метрів — режисер Олексій Попогребський. Відкриє фестиваль збірка 18 кіноновел "Москва, я люблю тебе". Переможців фестивалю оголосять 13 червня.

Російська прем'єра стрічки "Щастя моє" відбудеться у четвер, 10 червня. В Україні фільм досі не показували.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Щастя моє" покажуть на "Кінотаврі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі