четвер, 13 жовтня 2022 21:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Саша Бо рознесла в друзки Софію Стужук, яка рекламує росіян

Саша Бо рознесла в друзки Софію Стужук, яка рекламує росіян
Блогерша Саша Бо рознесла в друзки Софію Стужук, яка рекламує росіян. Фото: 24 канал

Блогерка Саша Бо "рознесла в друзки" свою колегу по цеху Софію Стужук, яка перебралася в Латвію і там рекламує росіян.

27-річна Олександра з Івано-Франківська замовляла рекламу в Стужук, коли тільки починала свою інстаграм-кар'єру, однак давно перестала її поважати. Про це вона розповіла в інтерв'ю Ганні Олицькій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогерка Саша Бо вдруге вийшла заміж: ніжні фото пари

Бо переконана, що Стужук досі не визначилася, на чиєму вона боці. На її думку, вона намагалася всидіти на двох стільцях, але її задум провалився. Тож тепер скандальну "маму трьох" сприйматимуть як "російського персонажа".

"Її в Україні, на жаль, вже ніхто не чекає. Це було її рішення. Останні речі, які вона робила, це оплата 200 тисяч рублів за російський курс, реклама якихось російських магазинів, які дають свої ціни в рублях, кругові гіви з тими людьми, які: "Крымский мост. Крым наш". І вона свою аудиторію, українців, перекидає їм. Тому треба було думати наперед і не старатися всістися на двох стільцях", – заявила вона.

Олександра запевнила, що її з Софією вже нічого не пов'язує.

"Я свою думку про неї сказала вже давно, ще минулого року. Її тут ніхто не чекає. І якби я зробила таку помилку, я б розуміла за що це, тому що це небезпідставно", – додала блогерка.

Українська блогерка Саша Бо вперше зізналася, що колись вже намагалася зустрічатися зі своїм теперішнім чоловіком, стоматологом Платоном Тарнавським.

Завести стосунки пара намагалася у студентські роки. Олександра та Платон навчалися в одному університеті і були одногрупниками. Про це блогерка розповіла в інтерв'ю Ганні Олицькій.

Зараз ви читаєте новину «Саша Бо рознесла в друзки Софію Стужук, яка рекламує росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі