вівторок, 30 грудня 2008 13:17

Сара Пейлін стала бабусею

Сара Пейлін стала бабусею

Брістоль Пейлін, дочка губернатора Аляски, екс-кандидата на посаду віце-президента від республіканців і кандидата на звання "людина року" за версією американського журналу Time Сари Пейлін, народила дитину, передає Бі-Бі-Сі.

Хлопчик, якого назвали Тріп Істон Мітчелл Джонстон, народився у неділю. Як повідомив журнал People, його вага при народженні становила 3,3 кг.

Канцелярія Сари Пейлін відмовилася коментувати цю подію, назвавши її особистою справою сім"ї.

Батько дитини - Леві Джонстон, який вчиться на електрика, зустрічається з Брістоль Пейлін протягом трьох років.

Мати і новонароджений почуваються добре, про це розповіли джерела в сім"ї Пейлін. Молоді люди планують одружитися у 2009 році.

Сара Пейлін, мати п"ятьох дітей і противниця абортів, оголосила, що її дочка вагітна через три дні після того, як її у вересні призначили кандидатом у віце-президенти від Республіканської партії.

Пейлін зазначила, що її дочка має намір зберегти дитину і скоро вийде заміж. Сара та її чоловік Тодд Пейлін повідомили, що пишаються рішенням своєї дочки.

У заяві, поширеній від їхнього імені, наголошувалося: "Брістоль і парубок, за якого вона вийде заміж, дуже скоро дізнаються, як важко виховати дитину, тому вся наша сім"я продовжить їх любити і надавати їм підтримку".

Тоді ж у ЗМІ з"явилася інформація, що заяву Пейлін та її чоловіка про те, що їх тоді ще 17-річна дочка вагітна, зроблено для того, щоб спростувати виниклі в інтернеті чутки щодо того, що наймолодшого сина Сари Пейлін, народила не вона, а її дочка.

Зараз ви читаєте новину «Сара Пейлін стала бабусею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі