середа, 13 вересня 2017 22:31

Саакашвілі анонсував повернення до столиці

Саакашвілі анонсував повернення до столиці
Екс-глава Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі анонсував своє повернення до столиці. Фото: 112

Екс-глава Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі анонсував своє повернення до столиці.

Про це він повідомив під час виступу на Центральній площі в Чернівцях, передає "Цензор.НЕТ".

"Я пройду ще в кількох містах України, потім ми перемістимося до Києва. 19, це день архангела Михайла - хранителя Києва. Треба Київ терміново рятувати. Ми все перемістимося до Києва і там будемо знаходиться. Це буде початок", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прорив в "Шегинях": арештував одного з учасників

Саакашвілі пообіцяв, що через деякий час "все закінчиться так само, як закінчилося в пропускному пункті" Шегині " і відкриється дорога, але для олігархів - в ту сторону, а для України - вперед.

10 вересня прикордонники польської сторони ПП "Шегині" пропустили Міхеіла Саакашвілі на територію України. Однак у нейтральній зоні автобус Саакашвілі застряв: українська сторона закрила кордон зі свого боку, а прикордонники повідомили, що перехід "Шегині" замінований. Після цього Саакашвілі прорвався через український кордон.

Зранку 12 вересня прикордонники та поліцейські прийшли з обшуком до львівського готелю "Леополіс", де зупинився Саакашвілі. Він підписав спочатку заперечення його адвокатів до протоколу про незаконний перетин кордону, а потім підписав у цілому протокол.

Зранку 13 вересня ЗМІ повідомили, що Саакашвілі залишив готель і зник.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі анонсував повернення до столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі