вівторок, 12 вересня 2017 09:53

Обшукують готель, де зупинився Саакашвілі

Автор: Корреспондент.net
  Львів: у готелі "Леополіс", де зупинився Саакашвілі, проводять обшуки і нікого не впускають
Львів: у готелі "Леополіс", де зупинився Саакашвілі, проводять обшуки і нікого не впускають

До львівського готелю "Леополіс" прийшли прикордонники та поліцейські з обшуком.

Тут зупинився позбавлений українського громадянства екс-голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі, пише УНІАН.

"Сьогодні о сьомій ранку до готелю "Леополіс", що розташований у центрі міста на вулиці Театральній, прибули прикордонники та поліція", - повідомила прес-секретар партії "Рух нових сил" Мар'яна Почтар.

Прикордонники не пропускають до приміщення готелю нікого. Мають намір ознайомити Саакашвілі зі змістом протоколу про вчинення ним адміністративного порушення щодо незаконного перетину державного кордону 10 вересня.

У готелі також перебувають народні депутати. Прибули адвокати Саакашвілі.

Як зазначила Почтар, дружина Саакашвілі Сандра із сином вчора у другій половині дня вилетіли зі Львова літаком. Почтар не уточнила, в якому саме напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Разом з Тимошенко заблокують Раду - ЗМІ назвали можливий сценарій дій Саакашвілі

Міхеіл Саакашвілі пішки перетнув кордон України на пункті пропуску "Шегині". Люди з українського боку мирно зайшли на український кордон і абсолютно мирно забрали делегацію, де були народні депутати і Саакашвілі.

Поліція Львівської області відкрила кримінальне провадження за фактом прориву кордону екс-главою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі, а також його прихильниками.

Зараз ви читаєте новину «Обшукують готель, де зупинився Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі