понеділок, 22 червня 2020 21:09

Розповіли, на що українці найбільше витрачають свої кошти

Розповіли, на що українці найбільше витрачають свої кошти
Українці найбільше витрачаються на їжу і комуналку. Фото: Reuters

Розповіли, на що українці витрачають свої коштів.

Так, за перший квартал цього року українці витратили найбільше коштів на продукти харчування та безалкогольні напої. Вони склали 40%. Про це повідомляє прес-служба Держстату, в понеділок, 22 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На яку зарплату можуть розраховувати українці

Витрати домашніх господарств за статтею "Житло, вода, електроенергія, газ та інші види палива" складають 16,3%, алкогольні напої, тютюнові вироби та наркотики становлять 7,1%. Затрати на транспорт склали 8,5%.

"На охорону здоров'я українці витрачають 6%, одяг і взуття - 4,7%, На предмети домашнього вжитку, побутову техніку і поточне утримання житла українці витратили 3,3% свого прибутку, на відпочинок і культуру - 3,2%, на ресторани і готелі - 2,6%, на зв'язок - 2,5%, на освіту - 1,4%, на різні товари та послуги - 4,4%", - сказано в повідомленні.

У травні Міністерство охорони здоров'я анонсувало масове тестування населення на коронавірус. Його досі не запустили, бо немає на це технічної можливості.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, на що українці найбільше витрачають свої кошти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі