пʼятниця, 03 листопада 2006 10:09

Росіянка найняла кілера, щоб відібрати виграну чоловіком лотерею

 

Мешканка П"ятигорська (РФ) Ірина Рикова найняла кілера для свого колишнього чоловіка Олексія Рикова, 48 років, щоб заволодіти виграними ним у лотерею грошима.

Відставний військовий, а нині торговець побутовою хімією Олексій уперше в житті виграв у лотерею $37 тисяч. Він купив собі на День народження лотерейний квиток і через 2 дні у прямому телеефірі дізнався, що став мільйонером.

Олексій з Іриною жили небагато. Орендували квартиру. Чоловік працював, дружина ні. Незабаром Рикови в"їхали в нову трикімнатну квартиру в П"ятигорську. Грошей вистачило і на ремонт, і на меблі, і навіть на машину.

Але дружина раптом стала підозрювати Рикова в тому, що він відклав частину грошей для себе особисто. Ірина хотіла грошей, яких у Олексія вже просто не було.

Коли через рік Ірина дізналася, що чоловік написав заповіт, справа мало не дійшла до бійки. Оскільки свою частину квартири він відписав не дружині, а доньці від першого шлюбу. Життя стало нестерпним для Олексія, і він подав на розлучення.

Після розлучення колишнє подружжя залишилося жити в тій же квартирі. Рішенням суду Олексію відписали одну кімнату, куди він привів свою нову любов Олю.

З часом в Ірини закінчилися гроші, що дісталися їй після розлучення. Жінка найняла людину, яка повинна була налякати колишнього чоловіка, який не хотів платити аліменти більше встановленого. А якщо не захоче віддавати гроші, то "розібратися" серйозніше.

Кілер підстеріг Олексія пізно увечері біля будинку і пригрозив, вимагаючи $7,5 тисяч.

Відставний військовий попросив захисту у друзів у погонах. Оперативники затримали кілера під час отримання мічених грошей.

Кілер усю провину взяв на себе. Ірина проходила у справі свідком, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Росіянка найняла кілера, щоб відібрати виграну чоловіком лотерею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі