пʼятниця, 18 квітня 2008 10:43

Росіянин переміг в рукопашному бою ведмедя, який напав на нього

Росіянин переміг в рукопашному бою ведмедя, який напав на нього
Житель села Малий Яломан Онгудайського району Республіки Алтай Вадим Кураганов схопився врукопашну з ведмедем. "Кураганов знаходився в тайзі в 20 км. від села, коли на нього раптово, із-за кущів, напав ведмідь", - повідомили в районній адміністрації. Чоловік почав боротися із звіром, прагнучи вирватися з його лап.

"Коли ведмедь вставав на задні лапи, він ставав на 10-15 см вище за людину. Звір рвав Вадима кігтями, а він намагався кулаками ударити ведмедя в ніс або вуха, вважаючи, що ці місця у звіра найбільш уразливі", - розповіли в адміністрації.

Скільки часу продовжувалася сутичка, Кураганов не пам"ятає, повідомляє "Інтерфакс". "Коли вони з ведмедем в запалі боротьби в обнімку скотилися за купу вітролому, звір несподівано випустив людину і сховався в тайзі", - додав представник адміністрації.

Перев"язавши підручними засобами рани на голові, руках і ногах, Кураганов зумів дістатися до села. У Малому Яломані йому надали першу медичну допомогу, потім терміново доставили в Онгудайську центральну районну лікарню.

За словами медиків, їм не доводилося раніше бачити подібних ран. У Онгудайській ЦРЛ у постраждалого зняли больовий шок, провели йому бактеріологічну терапію і інші лікувальні заходи. Зараз стан Кураганова лікарі оцінюють як средньотяжкий. Днів через 10 його випишуть додому, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин переміг в рукопашному бою ведмедя, який напав на нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі