субота, 16 серпня 2014 09:28

Росія вигадала нову байку про майже порожні машини гуманітарки

Росія вигадала нову байку про майже порожні машини гуманітарки

Вантажівки з російською "гуманітарною допомогою" були завантажені не повністю, тому що "вони нові і не пройшли" обкатку". Про це повідомив представник підмосковного транспортного підприємства, перевізник" гуманітарного вантажу", повідомляє "РИА новости".

"КамАЗи" не завантажені повністю, щоб не було надмірного зносу ще не обкатаних автомобілів, багато з яких 2014 випуску", - сказав співрозмовник агентства.

Крім того, за його словами, колону супроводжує обмежена кількість людей.

"Це значить, що в разі поломки техніки і зупинки на трасі, перевантажити багатотонний вантаж вручну по інших машинах, до того ж завантажених повністю, було б дуже непросто", - сказав співрозмовник.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Фури з "гуманітаркою" Путіна виявились майже порожніми 

"Крім того, повністю завантажений фургон недостатньо швидко йде в гору, що, зважаючи на велику кількість машин, сильно впливало б на швидкість пересування колони. А вантаж необхідно було доставити швидко, незважаючи на складну гуманітарну ситуацію на сході України", - додав він.

Нагадаємо, раніше у мережу виклали фото вантажівок з гуманітаркою, на яких видно, що фури заповнені лише частково.

Зараз ви читаєте новину «Росія вигадала нову байку про майже порожні машини гуманітарки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі