понеділок, 23 жовтня 2006 16:58

Росіянка народила на трасі, задушила і викинула дитину

У Козловському районі Чувашії (РФ) виявили труп новонародженого хлопчика. Тіло задушеної дитини в кюветі біля Тюрлемінського мосту знайшов житель села Альменєво.

Пізніше з"ясувалося, що в лікарню одного з районів республіки була доставлена мешканка Іжевська, яка не приховувала, що народила дитину на території Чувашії.

Слідство встановило, що 25-річна підприємниця разом з колегами поверталася з Москви на "Газелі". В дорозі її самопочуття погіршало, а коли стало зовсім погано, вона попросила водія зупинитися. Пройшовши всього декілька десятків метрів від шосе, жінка почала народжувати. За словами жінки, все, що з нею відбувалося, пам"ятає погано. Дитина стала голосно плакати, і тоді породілля задушила його, а труп кинула в кювет.

Після цього жінка сіла в "Газель" і продовжила свій шлях. Приблизно через 100 км вона почала непритомніти від сильної кровотечі.

Експертиза підтвердила, що немовля було задушене. Хлопчик народився здоровим і важив більше 4 кілограмів. У мешканки Удмуртії вже є п"ятирічна донька. Після одужання жінка з"явиться перед судом. Стосовно неї порушили кримінальну справу, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Росіянка народила на трасі, задушила і викинула дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі