середа, 10 січня 2024 13:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни випадково скидають бомби з літаків - британська розвідка

Росіяни випадково скидають бомби з літаків - британська розвідка
Через погану підготовку російські пілоти випадково впускають бомби. Фото: РосЗМІ

Минулого тижня російські окупанти випадково випустили два авіаційних боєприпаси.

У Міноборони РФ заявили, що 2 січня 2024 року один з їхніх літаків випустив боєприпас у Петропавлівці Воронезької області і пошкодив дев'ять житлових будинків. Про це пише Міністерство оборони Великої Британії.

Другий інцидент стався 8 січня 2024 року. Некеровану бомбу ФАБ-250 скинули над окупованим селом Рубіжне Луганської області. Обидва випадки були під час бойових вильотів росіян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни тиснуть на Луганщині – обстріляли сім населених пунктів

"Раніше, 20 квітня 2023 року російський літак Су-34 також мав "аномальний скид авіаційних боєприпасів" над містом Білгород у Росії. Тривала схильність Росії до аварій з боєприпасами, ймовірно, посилюється через неадекватну підготовку та втому екіпажу, що призводить до поганого виконання тактики під час місій", - йдеться у повідомленні.

Росіяни з авіації атакували багатоповерхівки у тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області.

Через велику кількість свідків та постраждалих НП не вдалося приховати, написав у Telegram голова Луганської обласної військової адміністрації Артема Лисогора.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни випадково скидають бомби з літаків - британська розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі