середа, 20 березня 2024 06:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни посилюють "прослушку" на окупованих територіях

Росіяни посилюють "прослушку" на окупованих територіях
На окупованих територіях ворог посилив прослуховування місцевих жителів. Фото: ЦНС

Росіяни на тимчасово окупованих територіях збільшили кількість обладнання для прослуховування приватних розмов місцевих жителів.

Йдеться про обладнання для прослуховування телефонних дзвінків і розмов на вулиці шляхом запису у закладах чи на зупинках, повідомив Центр національного спротиву.

"Дзвінки прослуховуються в автоматичному режимі за ключовими словами або в ручному режимі у випадку так званих нелояльних мешканців", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовим РФ заборонили говорити з населенням ТОТ

Також ворог вкотре провів низку рейдів по житлових будинках Херсонщини, під час яких проводив допити місцевих та перевіряв документи й мобільні телефони.

"Усі учасники таких рейдів будуть визначені й притягнуті до відповідальності", - додали в ЦНС.

Російський диктатор Володимир Путін заявив про бажання створити так звану демілітаризовану "санітарну зону" на підконтрольних Україні територіях через "трагічні події" у Бєлгородській та Курській областях.

Такі заяви президента РФ узгоджуються з нещодавнім закликом заступника голови Радбезу Дмитра Медведєва щодо повної ліквідації української державності та поглинання її Кремлем, йдеться у свіжому звіті Інститут вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Росіяни посилюють "прослушку" на окупованих територіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі