вівторок, 22 березня 2022 12:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни намагаються роздмухати ворожнечу між українцями та угорцями

Росіяни намагаються роздмухати ворожнечу між українцями та угорцями
Росіяни хочуть провокувати серед українців агресію проти країни-члена ЄС і НАТО. Такими методами здавна працюють російські спецслужби Фото: https://www.facebook.com/mmbasarab

Росіяни активізували інформаційно-психологічну війну на Закарпатті.

Жителям області надходять смс-повідомлення зі змістом, що розпалює міжнаціональну ворожнечу між українцями та угорцями, написав у Facebook політолог Михайло Басараб.

"Україна для українців. Слава нації! Смерть ворогам! Мадярів на ножі", - ідеться в інформаційній бомбі пропагандистів.

Росіяни хочуть провокувати серед українців агресію проти країни-члена ЄС і НАТО. Такими методами здавна працюють російські спецслужби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування показало, як українці ставляться до Росії та Білорусі

"Попри публічні заяви угорських урядовців, Євросоюз і Альянс консенсусними рішеннями надають нам життєво важливо підтримку. Пам'ятайте, ворог в нас один - Росія", - написав Михайло Басараб.

На території Закарпаття спецслужби Росії намагаються розхитати внутрішню ситуацію в регіоні за допомогою нацменшин. Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Угорщина ветуватиме закриття неба та введення миротворців в Україну. Зокрема, представникам угорської громади регіону почали розсилати з невідомих акаунтів у соцмережах фейкові повідомлення з погрозами.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни намагаються роздмухати ворожнечу між українцями та угорцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі