середа, 11 березня 2009 09:01

Росія вже обрала учасницю для "Міс світу" (ФОТО)

18-річна модель з Санкт-Петербургу Софія Руд"єва стала переможницею конкурсу краси "Міс Росія - 2009". Окрім титулу і корони переможниця отримає 100 тисяч доларів. Дві віце-міс - Світлана Степанковська та Ксенія Шепілова - дістали унікальну можливість безкоштовного навчання в будь-якому навчальному закладі світу на їхній вибір.

Перемога Софії Руд"євої стала можлива завдяки зміні правил конкурсу. Раніше у фіналі брали участь тільки переможниці регіональних конкурсів. З 2009 року передбачений прямий кастинг. Дівчині 18 років та її параметри: груди 88, талія 60, стегна 89, зріст 178. На думку співака Миколи Баскова, Софія в чомусь схожа на екс-міс Всесвіт Оксану Федорову.

Між іншим, Софія вже декілька років працює в модельному бізнесі і бере участь в професійних показах. Тепер їй належить представити Росію на конкурсі "Міс світу".

"Я задоволений результатами конкурсу "Міс Росія". Дівчинка, яка виграла, гідна! Вся тоненька, розумна, цікава, - заявив Валентин Юдашкін кореспондентові. - Фаворитів не було. Важливим став той факт, що члени журі практично один з одним не спілкувалися, не було такої можливості. Виходить, що кожен голосував сам, практично таємне голосування. Підсумковим результатом члени журі, мені здається, задоволені". Переможниця також отримає романтичну подорож на двох до Стокгольму та зйомку для рекламного каталогу косметичної фірми. Відомий ювелірний дім підніс дівчині золоті підвіски з коштовними каменями.

За матеріалами РИА "Новости", Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Росія вже обрала учасницю для "Міс світу" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі