пʼятниця, 07 січня 2022 05:15

Росія продовжує перекидати війська в Казахстан

Росія продовжує перекидати війська в Казахстан
Вчора до Казахстану прибув перший літак з військовими з Росії. Зараз війська знаходяться в трьох аеропортах. Фото: Reuters.

З трьох аеродромів Росія перекидає військових у Казахстан.

Про це повідомив "Интерфакс" з посиланням на Міноборони РФ.

"Підрозділи Повітряно-десантних військ зі складу російського контингенту ОДКБ, які здійснили раніше марші, знаходяться на аеродромах навантаження "Чкаловський", "Іваново-Північний", "Ульяновськ-Східний"", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Казахстан прилетіли військові Лукашенка

Крім цього, ВДВ вантажать у літаки військово-транспортної авіації штатну техніку та озброєння.

Також Міноборони повідомило, що військові, які раніше прибули на територію республіки Казахстан, розпочали "виконання поставлених завдань та забезпечення прийому та розгортання основних сил".

Вчора до Алмати прибув перший літак з російськими військами. За інформацією ЗМІ, РФ відправляє до Казахстану військових з 45-ї окремої бригади спеціального призначення ВДВ, 98-ї дивізії ВДВ та війська Центру спеціального призначення РФ "Сенеж". Згідно з розслідуваннями міжнародного розвідувальної спільноти InformNapalm, всі ці підрозділи РФ брали участь в агресії проти України не лише в ході операції із захоплення та окупації Криму, а й у бойових діях на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Росія продовжує перекидати війська в Казахстан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі