понеділок, 27 липня 2009 09:41

Росія покарає винних у порушені умов перевезення ракет у Севастополі

Росія покарає винних у порушені умов перевезення ракет у Севастополі
Головне командування ВМФ Росії визнало, що з боку Чорноморського флоту були порушення при перевезенні військових вантажів в Криму. Глава ВМФ адмірал Володимир Висоцький пообіцяв провести розслідування інцидентів із затриманням українською стороною військової техніки в Севастополі.

"Потрібно розуміти дві речі: є відповідна угода, яку обидві сторони повинні скрупульозно виконувати. Я визнаю, що по деяких позиціях були порушення російської сторони. Главкомат ВМФ розслідуватиме цю ситуацію, і розслідування почнеться вже в понеділок. Якщо виявимо винних осіб - вони будуть покарані", - сказав він.

За останній місяць відразу декілька інцидентів із затриманням російських машин, що перевозять військову техніку, відбулися в Криму. Співробітники українських силових структур, посилаючись на указ Президента, зупиняли військовослужбовців Чорноморського флоту і перевіряли їх на предмет наявності документів, підтверджуючих законність перебування на території України, повідомляє "Ехо Москви".

Зараз ви читаєте новину «Росія покарає винних у порушені умов перевезення ракет у Севастополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі