неділя, 17 вересня 2017 14:00

Росія перетворюється на гігантський Донбас - російська журналістка

Росія перетворюється на гігантський Донбас - російська журналістка
За останні кілька років помітні негативні зміни в Росії. Фото: Радіо Свобода

За останні кілька років помітні негативні зміни в Росії.

Про це заявила Російська журналістка Юлія Латиніна, передає "Ехо Москви".

Вона звернула увагу на те, що недавно побили главу московського штабу Олексія Навального Миколу Ляскіна, з будинку вбитого опозиціонера Бориса Нємцова зняли пам'ятну табличку, а "православні терористи" почали палити кінотеатри і автомобілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок відомої журналістки обприскали газом

"Ось, таке абсолютне відчуття обвалу країни в парадержавне насильство, в насильство, яке держава заохочує, але не контролює. І перетворює Росію в такий гігантський Донбас. Адже, що трапилося на Донбасі? Що перед цим сталося в Південній Осетії? Сталося так, що Кремль хотів мати можливість сказати: "Це не я. Це не я, це все бажання народу", і в результаті дав можливість людям здійснювати найстрашніші вчинки і відчувати себе при цьому хорошими людьми", - зазначила вона.

Крім того, журналістка зазначила, що серед бойовиків ДНР і ЛНР передову роль грали маргінали і люмпени.

"І в даному випадку на тому ж самому Донбасі складається така ситуація, що всім тим людям, які були маргінали, які були люмпени, сказали: "Хлопці, ви можете робити все те ж саме, що ви робили завжди, але всі, кого ви вбили, будуть українськими фашистами. І всі ваші вбивства, насправді, будуть подвигами в ім'я Святої Русі", - додала Латиніна.

Юлія Латиніна – відомий російський журналіст, політичний оглядач і економічний аналітик.

Зараз ви читаєте новину «Росія перетворюється на гігантський Донбас - російська журналістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі